MØD EN MUSLIMSK FAMILIE

- over en velgørenhedsmiddag

 

 

MUSLIMER FOR FRED lancerer 'Mød en muslimsk familie - over en velgørenhedsmiddag'. Her vil muslimske familier (forhåbentligt i hele landet) åbne deres hjem for deres danske medborgere - ikke-muslimer som muslimer - og byde på mad og venskabeligt samvær.

 

HVORNÅR FOREGÅR DET?

Initiativet vil strække sig fra og med søndag d. 7. juni til og med søndag d. 14. juni. Det vil sige, at man kan angive hvilke aftener i perioden, der passer en, og så vil værter og gæster blive sat sammen med hinanden på en dag, der passer begge parter.

 

HVEM KAN TILMELDE SIG?

Muslimske familier i hele landet kan tilmelde sig som værter. Og som gæster kan både familier såvel som enkeltpersoner melde sig og møde en muslimsk familie.

 

HVAD KOSTER DET?

Det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn at tilmelde sig som gæster. Hele det indsamlede beløb går ubeskåret til et velgørenhedsformål i Danmark. Værtsfamilien skal blot tilmelde sig. De betaler ikke noget, men skal til gengæld stå for værtsskabet og maden.

 

Voksen.

https://billetto.dk/da/events/mff4fmkb

Børn.

https://billetto.dk/da/events/mff-barn

 

HVAD ER FORMÅLET?

Vi håber, at vi med dette initiativ kan nedbryde fordomme mellem vores muslimske og ikke-muslimske medborgere, og dermed styrke vores danske fællesskab, og vise, at når vi står sammen, så kan vi udrette meget mere. Således ønsker vi også at indsamle forhåbentlig en masse penge for Familier med kræftramte børn (www.fmkb.dk).

 

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Du skal blot udfylde felterne forneden, så kontakter vi dig pr. telefon eller email for mere information. Ønsker du at deltage som gæst, skal du derefter gå ind og betale via dette link:

https://billetto.dk/da/events/mff

 

 

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic

Tilmeld jer her som muslimsk værtsfamilie

Vi kvitterer hermed for modtagelsen af din tilmelding. Vi vil snarest rette henvendelse til dig.

Tilmeld her som gæst(er) for at møde en muslimsk familie

Vi kvitterer hermed for modtagelsen af din tilmelding. Vi vil snarest rette henvendelse til.