Indsamling til Familier med kræftramte børn

 

Hjælp os med at samle ind til kræftramte børn.

 

Hvert år får ca. 160-170 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Der er ikke altid overskud og mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør, fx. gå en tur i biografen, i Zoo, eller tage ud at rejse. Familierne er isolerede fra omverdenen i lange perioder pga. de syge børns meget svækkede immunforsvar. Alle disse familier har brug for, bare en gang imellem at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor forsøger vi at hjælpe de mange, der har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid, hvor lykken ikke tilsmiler dem.

 

Muslimer for fred er således i gang med en kampagne for at indsamle penge til organisationen 'Familier med kræftramte børn'. Kampagnen varer frem til d. 18. juni 2015.

 

Familier med kræftramte børn afholder en række faglige, sociale og rekreative aktiviteter for børn og unge med kræft og deres familier samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen for børn og unge med kræft. Familier med kræftramte børn medvirker til, at der sikres midler til forskning i kræftsygdomme med relation til børn og unge, og arbejder med forebyggelse og afhjælpning af følgevirkninger af såvel kræftsygdommene som behandlingen heraf.

 

Læs mere om Familier med kræftramte børn på www.fmkb.dk.

 

Hvis du ønsker at give et beløb (småt som stort), kan du gøre det på:

Mobile Pay: 27 52 54 37 eller

Konto: 2132 3499925947

 

Har du forslag til et samarbejde omkring et indsamlingsinitiativ eller lignende, så kontakt os 'her'.